Kirish Ro'yhatdan o'tish

Saytga kirish

Nomingiz *
Parol *
Eslab qol

Ro'yhatdan o'tish

(*) belgiga ega joylarni to'ldirish shart.
Ism *
Nomingiz *
Parol *
Parolni tasdqilash *
Email *
Email tasdiqlash*
Captcha *

Yangi yilga uyimizni bezaymiz

Yangi yil bayrami ertakga o'xshaydi. U kechasi barcha yomonliklar ortda qoladi-yu, yangi yilda faqat yaxshilik bo'ladi deb barchamiz niyat qilamiz. Yangi yilda mo'jiza bo'lishiga ishonganlar kattalar orasida ham yo'q emas. Mana shunday ertakona kayfiyatni saqlash uchun uyimizni yangi yil bayramiga ertakona bezashimiz lozim.

1. Yangi yil kechasining eng asosiy qahramoni - bu archa. Barchamiz uyimizda bu oqshom archa yasatilgan bo'lishi darkor. Archa qanchalik chiroyli bezatilgan bo'lsa, uyimiz shunchalik go'zallashadi.

2. Oyna va eshiklarni archa o'yinchoqlari bilan yoki tilla va kumush rangli girlandalar bilan osib chiqishimiz mumkin. Yoki har xil uzunlikdagi qalin kumush rangli ipga archa o'yinchoqlarni ilib oynaga osib chiqing. Xonadoningiz ko'chadan ham bayramona ko'rinishga ega bo'ladi.

3. Uyni yasatishga bolajonlarni ham jalb qilish mumkin. Masalan, derazalar oynasiga chiroyli ertak qahramonlarini chizib chiqish mumkin. Siz chetini oddiy bo'yoqda chizib berasiz, bolangiz esa ichini bo'yab chiqadi. Ertak qahramonlarini chizish qiyin bo'lsa, Qorbobo, yulduzchalar, Qorqiz, gullar, china va boshqa qish faslini eslatadigan oddiy rasmlarni chizishingiz mumkin. Bayram o'tgandan so'ng bo'yoq oson yuviladi.

4. Yangi yil kechasida stolni ham bayramona yasatishni unutmang. Mazali yeguliklardan tashqari stolda archa shoxlaridan yasalgan ekibanalar, qizil va yashil rangdagi sham dasturxonga bayramona kayfiyat ulaydi. Apelsin va mandarin ham yangi yil bayram dasturxoning ajralmas bezagidir. Agar uyda eski stakan, bokal yoki fujerlarlar bo'lsa, ularni ham bayramona bezashingiz mumkin. Buning uchun bokal shishasiga ozgina rangsiz tirnoq bo'yog'idan surasiz, keyin ustiga zarchalarni sepib chiqasiz. Bo'yoq surtilgan joyda zarchalar yopishib stakan yaltirlab bayramona ko'rinishga ega bo'ladi. Bo'yoqni rasm shaklida bersangiz, zarlar rasm shaklida namoyon bo'ladi.

5. Yangi yil oqshomi ertak kechasiga aylanishi uchun lustra haqida ham unutmaslik kerak. Lustra chiroqlari mo'jizali yonishi uchun unga chiroyli yaltiroq gurlyandalardan ilib chiqing. Yoki lustra lampalarini rangli lampalarga almashtirib qo'ying.

Yangi yil kechasi qanchalik yaxshi kayfiyatda o'tsa, yangi yil ham shunday yaxshi kechadi.

TELEGRAM

Buni ham o'qib ko'ring

Suhbatimizga qo'shiling!

    • ☆ZIZI☆'s Avatar
    • Bolangizni qanday uxlatasiz?
    • salom Mavluda yaqinda bowimdan otdi wu holat. balnitsaga yotiwim tufayli qizimni men xam issiqda ajratdim. bowida ozgina qiynaldi. kechasi xarkuni yiglab turardi. qaynagan suv berardik. asta asta yiglawi kamaydi. lekin juda qiynaldik. kechalari turib olib uxlamay injiqlik qilardi. yiglab yiglab kachelyasida otirub uxlardi. Hudoga wukr hozir ancha organdi. kechalari tinch uxlayapti.Shaxzodaxon ham Hudo hohlasa organib ketadilar. faqat sabr qiliw kerak ekan. meni xam qaynonam uruwgandilar. issiq da ajratyapsan deb.
    • ☆ZIZI☆
    • uzbaby's Avatar
    • Sayt kamchilik va xatolari
    • Qizlarjon tahrir tugmasi tufayli ba'zi texnik nosozliklar paydo bo'lyapti. Ularni bartaraf etishimiz bilan yana yoqiladi.
    • uzbaby
    • Pazandaxon's Avatar
    • Tortlar
    • Zavarnoy pishiriq (ekler) Masalliqlar: 1,5 piyola suv 250 gr margarin 1piyola un 7 dona tuxum Krem uchun: 1,5 piyola sut 1piyola shakar 2 katta qoshiq un 200 gr saryog' Tayyorlash: Suv va margarinni gazda qaynatib olamiz. Gazdan olib un qo'shib qoshiqda tez-tez aralashtiramiz. Sal sovugach tuxumni 1talab qo'shib yaxshilab aralashtiramiz. Tayyor massani yog'langan listga 1 qoshiqdan solib chiqamiz. 180 gradusda 40 daqiqa davomida pishirib olamiz. Krem tayyorlash: Sut, shakarni gazda aralashtiramiz va un qo'shamiz. Xona haroratida yumshagan saryoqqa sutli massani qo''shib mikserda...
    • Pazandaxon
    • OYISHA NUR's Avatar
    • Pishiriqlar
    • rahmat uni uchun ko'pkina hamir qilishim kergda
    • OYISHA NUR

Davomi »

loading...