Forumda yozish uchun ro'yhatdan o'ting

Koreys oshxonasi retseptlari

11 years 1 month ago #41 kim

  • Senior Member
  • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari

    Kumush wrote: Galaxy Note2 ning o'zining rodnoy programmasi, S Note deb yozib qo'yilgan


    Iltimos tushuntirib yozib yuboring. manda ham Galaxy note2. S Note matn yozish holos-u. Yoki u resseptni o'zingiz tuzganmisiz?

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    11 years 1 month ago #42 Kumush

    • Platinum Member
    • Platinum Member
    • ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  • Izohlari: 759
  • Rahmat olgan: 953

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Kumush on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    Kim- s note juda qulay programma, faqat yozish uchun emas aslo$ S note- aslida telefonning ruchkasidan foydalanib zametka, ya'ni eslatmalar yozish uchun mo'ljallangan programma. Uning 20 ortiq shablonlari bor. Shu shablonlarning ichidan Recipe degan shablonni tanlab O'zingiz hohlagan rasm, animatsiya va hatto video qo'yish mumkin. Hohlagancha bezatish mumkin. Yana ruchkasi yordamida rasm chizish mumkin, Xullas imkoniyati ko'p.


    It is hard to be a woman...You must think like a man, Act like a lady, Look like a young girl, And work like a horse.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    11 years 1 month ago #43 Sumeyya
    • Sumeyya
    • Mavzu muallifi

    • Visitor
    • Visitor

  • Rahmat olgan: 0

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Sumeyya on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    Qizlar shu yangi galaxy note1 yoki note2 va gallaxy s3ni narxlari qanchadan?

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    10 years 9 months ago #44 najmabibi

    • Premium Member
    • Premium Member

  • Izohlari: 156
  • Rahmat olgan: 108

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Оила аъзоларингизни хушнуд этинг
    Зарур масаллиқлар : 300-400 гр ун, 3 дона тухум. Соус учун: 100 гр пишлоқ, 150 гр қаймоқ,
    туз. Ичига: 5 ош қошиқ ёғсиз творог, 5 ош қошиқ қирғичдан чиқарилган пишлоқ, 2 та кичик
    лавлаги, туз.
    Тайёрланиши: 1). Идишга унни элаб, тухум билан аралаштиринг-да, ўртача юмшоқликда
    хамир қоринг.
    2). Начинкаси учун қизил лавлагини сувда қайнатиб, майда тишли қирғичдан ўтказинг.
    Творог, пишлоқ ва лавлагини бир-бирига аралаштиринг-да, туз намагини ростланг.
    3). Хамирни ўртача юпқаликда ёйиб, энига 5-6 смқалинликдаги узун тасмалар кесинг.
    Битта тасманинг марказига суратда кўрсатилганидек, начинка солиб, иккинчи тасма билан
    устини ёпинг. Сўнг начинка атрофини бармоқ учи билан мустаҳкамлаб, пичоқ ёрдамида
    аста кесинг.
    4). Тайёр бўлган хамир кесмаларини қайнаб турган тузли сувда 3-4 дақиқа давомида
    пиширинг. Алоҳида идишда қаймоқ ва пишлоқни 5 дақиқа қайнатинг. Пишган
    “равиоли”ларни ликопчага солиб, устидан қаймоқли соус қуйинг-да, дастурхонга тортинг.
    Тайёрланиш вақти: 45 дақиқа.
    yoqimli ishtaha!
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: ansora

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    10 years 9 months ago #45 Kumush

    • Platinum Member
    • Platinum Member
    • ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  • Izohlari: 759
  • Rahmat olgan: 953

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Kumush on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    yaxshi resept ekan-u, lekin Koreyscha ovqat emas-u bu, keyin ko'rchiligi Koreyada kamnamo mahsulotlar(tvorog, lavlagi, qaymoq) ekan.


    It is hard to be a woman...You must think like a man, Act like a lady, Look like a young girl, And work like a horse.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    10 years 9 months ago #46 Kumush

    • Platinum Member
    • Platinum Member
    • ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  • Izohlari: 759
  • Rahmat olgan: 953

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Kumush on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    [img][/img]
    [img][/img]


    It is hard to be a woman...You must think like a man, Act like a lady, Look like a young girl, And work like a horse.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    10 years 9 months ago #47 Kumush

    • Platinum Member
    • Platinum Member
    • ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  • Izohlari: 759
  • Rahmat olgan: 953

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Kumush on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    [img][/img]


    It is hard to be a woman...You must think like a man, Act like a lady, Look like a young girl, And work like a horse.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Alis

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 11 months ago #48 kim

    • Senior Member
    • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    NAKJI POKKIM (KALMAR QOVURMASI)
    KERAKLI MASSALIQLAR: kalmar 1ta
    achchiq qalampir 1ta
    kabachki 1ta
    sabzi 1ta
    bodiring 1ta
    sarimsoq 2 bo'lak
    piyoz yarim ta
    ko'k piyoz yarim ta
    o'simlik yog'i

    ACHCHIQ QAYLASI: suyuq qalampir achachig'i 1,5osh qoshiq
    mulyot 1qoshiq
    shakar 0,5 qoshiq
    qalampir kukuni 1qoshiq
    maydalangan sarimsoq 1qoshiq
    sirka 1tomchi
    soya sousi 0,5 qoshiq/ kunjut yog'i 1choy qoshiq
    TAYYORLANISHI
    achchiq qayladagi masalliqlarni hammasini aralashririb qaylani tayyyorlab olamiz.
    kalmarni terisidan tozalab olamiz va o'rtacha kattalikda tugrab qaylaga solamiz(kalmarni terini tozlashda yirik tuzni ishqalansa terisiga ishqalansa terisi oson ko'chadi)
    barcha mahsulatlarni somoncha qilib to'g'raymiz.
    (hohishga qarab ham istalgan kurinishda to'g'rash mumkin)

    tovaga yog' quyib avval sabzini, keyin sarimsoqni solib qovuramiz.
    (chuqqurroq tova yoki qozonchada qovuriladi)

    biroz qovurgach qolgan mahsulotlarni va qaylani solib qovuramiz

    15-20 daqiqa qovuramiz va taomimiz tayyor

    YOQIMLI ISHTAHA
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Kumush

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 11 months ago #49 kim

    • Senior Member
    • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari

    kim wrote:

    NAKJI POKKIM (KALMAR QOVURMASI)
    KERAKLI MASSALIQLAR: kalmar 1ta
    achchiq qalampir 1ta
    kabachki 1ta
    sabzi 1ta
    bodiring 1ta
    sarimsoq 2 bo'lak
    piyoz yarim ta
    ko'k piyoz yarim ta
    o'simlik yog'i

    ACHCHIQ QAYLASI: suyuq qalampir achachig'i 1,5osh qoshiq
    mulyot 1qoshiq
    shakar 0,5 qoshiq
    qalampir kukuni 1qoshiq
    maydalangan sarimsoq 1qoshiq
    sirka 1tomchi
    soya sousi 0,5 qoshiq/ kunjut yog'i 1choy qoshiq
    TAYYORLANISHI
    achchiq qayladagi masalliqlarni hammasini aralashririb qaylani tayyyorlab olamiz.
    kalmarni terisidan tozalab olamiz va o'rtacha kattalikda tugrab qaylaga solamiz(kalmarni terini tozlashda yirik tuzni ishqalansa terisiga ishqalansa terisi oson ko'chadi)
    barcha mahsulatlarni somoncha qilib to'g'raymiz.
    (hohishga qarab ham istalgan kurinishda to'g'rash mumkin)

    tovaga yog' quyib avval sabzini, keyin sarimsoqni solib qovuramiz.
    (chuqqurroq tova yoki qozonchada qovuriladi)

    biroz qovurgach qolgan mahsulotlarni va qaylani solib qovuramiz

    15-20 daqiqa qovuramiz va taomimiz tayyor

    YOQIMLI ISHTAHA

    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Niratsan, Asal, Soliha7770, Sakura, Самира

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 10 months ago #50 kim

    • Senior Member
    • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    KIMCHI chamchi JIGE (kimchi konserva baliq jarkob 김치찌개
    KERAKLI MASALLIQLAR: 300gr kimchi
    1ta piyoz
    1ta konservalangan baliq
    o'simlik yog'i
    1osh qoshiq qalampir kukuni
    600ml suv
    1,5choy qoshiq maydalangan sarimsoq
    hohishga ko'ra ziravor (manda qo'ziqorin kukuni. bu kukun turli suyuq taomlarga ishlatsa bo'ladi)
    TAYYORLANISHI
    1.kimchini o'rtacha kattalikda tog'raymiz. piyozni haalqasimon qilib tog'raymiz
    2.qozonga yog' quyib kimchini qovurib olamiz. 5-10daqiqa qoqvuramiz so'ng qozonga suv quyib qaynatib olamiz.

    qaynab chiqqandan so'ng maydalangan sarimsoqni solamiz

    yana 10min qaynagandan keyin konservalangan baliq bn piyozni solamiz. 5daqiqa qaynagach qalampir kukunini solamiz vs yana 5-10daqiqa qaynatamiz. tayyor
    YOQIMLI ISHTAHA

    Barchadan uzr so'rayman oxirgi pishgan dan keyib rasmga olish esdan chiqib yeb quyibmiz.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Kumush, zahro, Sakura, Самира, Shodiya

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 10 months ago #51 Kumush

    • Platinum Member
    • Platinum Member
    • ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  • Izohlari: 759
  • Rahmat olgan: 953

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Kumush on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    Tofu qo'shmaysizmi Kim honim? Man ham tayyorlab turaman, lekin kimchichike qilgan kunim ho'jayinim to'ymay qoladilar, kaloriyasi pastroq ovqat deydilar. Shuning uchun kimchichikega qo'yib albatta biror yaxshiroq "panchan" ham tayyorlashni odat qildim.
    Reseptlar uchun rahmat, panchanlarni yaxshirog'laridan yozsangiz minnatdor bo'lar edim.


    It is hard to be a woman...You must think like a man, Act like a lady, Look like a young girl, And work like a horse.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 10 months ago #52 kim

    • Senior Member
    • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari

    Kumush wrote: Tofu qo'shmaysizmi Kim honim? Man ham tayyorlab turaman, lekin kimchichike qilgan kunim ho'jayinim to'ymay qoladilar, kaloriyasi pastroq ovqat deydilar. Shuning uchun kimchichikega qo'yib albatta biror yaxshiroq "panchan" ham tayyorlashni odat qildim.
    Reseptlar uchun rahmat, panchanlarni yaxshirog'laridan yozsangiz minnatdor bo'lar edim.


    ha kimchi jigega tubu qushmayman. keyin man banchanla uncha tayyorlamayman kimchini yaxshi kurganim uchun. asosan taomla yoki shurvala tayyorlayman

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #53 kim

    • Senior Member
    • Senior Member

  • Izohlari: 43
  • Rahmat olgan: 57

  • Gender: Female
  • Birthdate: 11 Feb 1992
  • Replied by kim on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    posot dengjang jige( 된장찌개) QO'ZIQORINLI DENGJANG SHO'RVASI

    KERAKLI MAHSULOTLAR
    7-8ta mayda baliq
    1L suv
    1ta ko'k piyoz
    qo'ziqorin 3ta
    mayda uzun uzun qo'ziqorin
    sarimsoq 4 bo'lak
    kabachki yarim ta
    qalampir 1ta
    denjang 3qoshiq (uzr buni uzbekcha nomini bilmiman. loviyadan tayyorlaydi. ranggi jigarrang buladi. ta'mi sho'r)
    suyuq achchiq 1osh qoshiq


    TAYYOARLANISHI

    Qozonga suv bn mayda baliqni solib 15min qaynatib olamiz.
    (baliqni qaynaganda kopigini olib tashlaymiz. shunda survani ranggi tiniq chiroyli chiqadi)

    so'ng baliqlarni olib suviga dengjang solamiz va dengjang eriguncha aralashtirib turamiz.
    shu narsa DENGJANG buladi. uzbekcha nomini bilganlar yozvorarsila please

    dengjang erigach suyuq qalampirni qo'shamiz va uni ham yaxshilab arashlanguncha arashtiramiz

    5daqiqa qaynagach qo'ziqorin, tog'ralgan sarimsoqni, ko'k piyozni va kabachkini solamiz

    va o'rta olovda qo'ziqorin bn kabachki pishguncha qaynatamiz. Va oxirida qalampir solamiz.
    YOQIMLI ISHTAHA

    QO'SHIMCHA: Bu sho'rvaga istalgan qo'ziqorinni solish mumkin.
    dengjanni qanchalik sho'rligiga qarab 1osh qoshiqdan 3qoshiqqacha solinadi. kimnidir uyidagisi sho'r bo'lsa 1 osh qoshiq solsa ham bo'ladi.




    shu mayda uzun qo'ziqorin.
    qo'ziqorinlarni keti kesib tashlanadi va yuvib tugrab pishiriladi :sevgi
    Last edit: 9 years 10 months ago by kim.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Kumush, Asal, zahro, Sakura, Самира, Shodiya

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 10 months ago #54 Sakura

    • Elite Member
    • Elite Member

  • Izohlari: 292
  • Rahmat olgan: 698

  • Gender: Female
  • Birthdate: Unknown
  • Replied by Sakura on topic Koreys oshxonasi retseptlari
    Kim xonim Raxmat sizga Bizni Koreys oshxonasi bilan tanishtirayotganingizga :lol: Koreslar rosa achchiq yeyisharkanda

    Savolingizga keladigan bo'lsak 된장 doenjang O'zbek tilida Miso pastasi boladi
    [IMG
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: kim, Asal, Самира, madina95

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    9 years 3 months ago #55 Happy Girl

    • Premium Member
    • Premium Member

  • Izohlari: 107
  • Rahmat olgan: 85

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Kuksi
    Masalliqlari:
    Bir chimdim koreyskaya priprava
    (kristal deyiladi Toshkent taraflarda)
    Tuz, shakar, soya sousi, uksus (sirka)
    , qovurish uchun yog'
    200g lahm mol go'shti
    1 dona piyoz
    200g karom
    1 dona bodring
    1 dona pomidor
    yarim vog' ukrop
    krahmal (petuza salatiga
    solinadigan makaron sifat krahmal)
    Qilinishi:
    1.
    1-1,5 litr qaynayotgan suvga bir
    chimdim(nomiga) kristal
    pripravasidan solasiz.
    Huddi shu suvga ozgina tuz, ozgina
    shakar, bir katta qoshiq soy sousi,
    nomiga ozgina uksus solasiz.
    Sho'rvaning mazasini ko'ring, agar
    ko'nglingizdagidaka bo'lsa, shunday
    qoldiring. Umuman olganda,
    sho'rvaning mazasi ozgina
    nordonroq, xushta'b bo'lishi lozim.
    Shirinroq bo'lib qolgan bo'sa ozgina
    uksus solib yuboring. Aksincha
    nordon bo'lib ketgan bo'lsa, ozgina
    suv solib yuboring.
    Sho'rvani sovushga qo'ying.
    2.
    200 g go'shtni mayda va uzunchoq
    qilib (ingichka salomka), piyozni esa
    kubik, kubik qilib tog'rang. Ikki katta
    qoshiq yog'ni qizdirib, go'sht va
    piyozni birga qovuring. Piyozingiz
    qattiq qovurilib ketmasligi uchun
    olovni pasaytiring. Bir ikki qoshiq
    suv solib, tovoqning qopqog'ini
    yopib go'shtni dimlang (20-25 min).
    Ora-orada qopqoqni ko'tarib,
    go'shtni aralashtirib turing. Go'sht
    pishishi bilan olovdan olib qoying.
    3.
    Karomni mayda salomka qilib
    tog'rang. Ozgina tuz va uksus bilan
    karomni o'ldiring. Bodringni ham
    mayda salomka qilib tog'rab,
    karomga aralashtiring.
    4.
    Ukropni mayda qilib tog'rang va
    kubik, kubik qilib tog'ralgan
    pomidorga aralashtiring.
    5.
    Krahmalni 10 minut qaynagan
    suvga solib qo'ying.
    Kuksini stolga tortayotganda: Bir
    kosa sovuq sho'rgava 5, 3, 4, 2 xar
    biridan bir qo'shiq to'la soling. Soy
    sousidan ham hohlaganingizcha
    solishingiz mumkin.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #56 Pazandaxon

    • Platinum Member
    • Platinum Member

  • Izohlari: 1123
  • Rahmat olgan: 1518

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Chamchi chige



    Qozonga kimchini to'g'rab solamiz.
    Ustidan 2stakan suv quyib qaynatamiz.

    Qaynab chiqqandan so'ng 1ta piyoz, tuna konservasi, qalampir kukuni,2dona mayda to'g'ralgan chesnok bo'lagi solib qozon qopqogini yopamiz.

    15 daqiqa past olovda qaynaydi.

    Keyin tofuni kesib asta solamiz, 2 dona kok piyoz va 1ta qalampirni ham solib yana 5 daqiqa qaynatamiz.

    Taom tayyor.

    Issiqligida guruch bilan birga tanavvul qilamiz.

    Last edit: 7 years 10 months ago by Pazandaxon.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Самира

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #57 Pazandaxon

    • Platinum Member
    • Platinum Member

  • Izohlari: 1123
  • Rahmat olgan: 1518

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Bibimbap

    Masalliqlar:



    300gr guruch
    200gr ismaloq
    100gr go'sht
    1dona qizil sabzi
    1dona bodring
    1dona bulg'or qalampiri
    200gr soya novdasi
    tuz,shakar,soya sousi,
    sarimsoqpiyoz donachasi
    tuxum
    kunjut yog'i
    qalampir pastasi

    Tayyorlash usuli:

    Guruchni multivarkada pishirib olamiz.

    Xamma masalliqlarni somoncha to'g'rab olamiz.

    Go'shtni marinovka qilib qo'yamiz.
    Ismaloqni ham.

    Soya novdasini suvda 1-2 daqiqa qaynatib kunjut yogi chesnok va tuz solib aralashtiramiz.

    Sabzi va bodringni suvi chiqib ketishi uchun ozgina tuz sepib qo'yamiz.

    Tovaga ozgina yog' solib sabzini 1 daqiqa qovurib, idishga olamiz.

    Yana ozgina yog' solib bulg'or qalampiri, bodringni ham qovurib olamiz.

    Qovurilgan masalliqlarni alohida-alohida idishga solamiz.

    Go'shtni ham yaxshilab qovurib olamiz.

    Chuqurroq tarelkani yog'lab avval guruchni solamiz so'ng yonma-yon piwgan masalliqlarni terib chiqamiz.

    Yuziga qovurilgan tuxum solib dasturxonga tortamiz.


    Go'shtni marinovka qilish: To'g'ralgan go'shtga 1 choy qoshiq soya sousi, kunjut yog'i, shakar, tuz va chesnok solib yaxshilab aralashtiramiz va yarm soatga olib qo'yamiz. Shunda go'sht mazali va yumshoq pishadi
    Last edit: 7 years 10 months ago by Pazandaxon.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: ☆ZIZI☆, Ummu Soliha

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    7 years 10 months ago - 7 years 5 months ago #58 Pazandaxon

    • Platinum Member
    • Platinum Member

  • Izohlari: 1123
  • Rahmat olgan: 1518

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Kimpab

    Masalliqlar:

    - kim - dengiz karami
    - 1 dona bodring
    - 1 dona sabzi
    - 2 dona tuxum
    - 300 gr guruch
    - 200 gr krab tayoqchalari
    - 200 gr kolbasa

    Tayyorlanish jarayoni:

    Guruchni multivarkada yoki qozonda tuzli suvda qaynatib kimning ustiga 2-3mm qalinlikda yoyamiz.

    Tuxum, krab va kolbasani qovurib, sabzini qaynatib olamiz va uzunchoq shaklda kesamiz.

    Bodringni xam shu shaklda kesamiz va xamma masalliqlarni guruch ustiga joylashtiramiz.

    Dengiz karamini o'rab quyidagi shaklga keltiramiz.



    Kimpab tayoqchasi pichoq xo'l holatida qulay kesiladi.

    Taom tayyor - yoqimli ishtaha!

    Last edit: 7 years 5 months ago by Pazandaxon.
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: Oymomo, madina95, Shodiya, Zahroxon, ☆ZIZI☆

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #59 Pazandaxon

    • Platinum Member
    • Platinum Member

  • Izohlari: 1123
  • Rahmat olgan: 1518

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Va'da qilganimdek Bulgogi retseptini yozaman.
    Koreada yashaydigan qizlar bormi?
    Last edit: 7 years 9 months ago by Pazandaxon.

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    7 years 9 months ago #60 Pazandaxon

    • Platinum Member
    • Platinum Member

  • Izohlari: 1123
  • Rahmat olgan: 1518

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • BULGOGI

    Masalliqlar:

    go'sht
    1 dona piyoz
    4 dona sarimsoq donasi
    ozgina aznjabil
    yarimta nok
    yarimta qizil sabzi
    2 osh qoshiq soya sous
    1choy qoshiq kunjut yog'i
    2choy qoshiq shakar
    2dona ko'k piyoz
    guruch
    salat barglari
    murch
    yog'-qovurish uchun


    Tayyorlash:

    Go'shtni yupqa parrak parrak qilib kesib olamiz.

    Piyoz,sarimsoq,nok,zanjabilni qirg'ichdan chiqarib go'sht ustiga solamiz.

    Mayda to'g'ralgan ko'k piyoz,soya sous,kunjut yog'i,shakar,murch,sabzini ham solib yaxshilab aralashtiramiz.
    Ustini yopib yarim kunga olib qo'yamiz.

    Aytilgan vaqt o'tgach tovaga ozgina yog' solib go'shtni qovurib olamiz.

    Multivarkada guruchni pishirib olamiz.


    Salat bargi yuziga bulgogi go'shti, guruch,sous solib o'rab yeymiz. dod:
    Yoqimli ishtaha!


    Sous tayyorlash:

    2ta ko'k, 1ta oddiy piyozni tog'rab olamiz.
    2choy qoshiq kunjut,
    1choy qoshiq asal,
    1choy q. kunjut yog'i va
    achchiq ketchupni qo'shib aralashtiramiz
    Sizga ushbu foydalanuvchi(lar) RAHMAT dedi: OYISHA NUR

    Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.

    Time to create page: 0.730 seconds

    Kitob do'koni